Ο μέσος άνθρωπος περνάει 220 χιλιάδες ώρες στο κρεβάτι! Κάθε μέρα, σχεδόν μισό λίτρο ιδρώτα, αλάτων, νεκρών κυττάρων και υγρασίας αποβάλλεται από το σώμα μας και απορροφάται από το στρώμα μας.

Επιπλέον, η σκόνη και τα ακάρεα κάνουν τη χρήση ενός στρώματος ανθυγιεινή και δύσοσμη.

Η Morfeas Mattress προσφέρει από το 2002 προϊόντα ύπνου υψηλής ποιότητας και αισθητικής, όπως στρώματα, ανωστρώματα, καλύμματα στρωμάτων, καλύμματα μαξιλαριών, κρεβάτια ντυμένα, κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο, κρεβάτια μεταλλικά,sommier και μαξιλάρια.

Με μια μεγάλη γκάμα στρωμάτων, με latex, memory foam – visco elastic, με ανεξάρτητα ελατήρια, πλενόμενα υφάσματα, για άριστη υγιεινή και απομάκρυνση των ακάρεων, της υγρασίας, του ιδρώτα. Με διάτρητες φάσες (3D) περιμετρικά των στρωμάτων για άριστη ανακύκλωση του αέρα, με εντυπωσιακά στρώματα 30εκ. ύψους με νέας γενιάς υλικά και με υφάσματα αντιαλλεργικά, αντιμικροβιακά, με πιστοποίηση OEKO –TEXT Standard 100 για την μη χρήση βλαβερών ουσιών, κάνουν τα στρώματα της Morfeas Mattress ιδανική επιλογή για ένα υγιές περιβάλλον ύπνου!

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Εμείς στην MORFEAS MATTRESS ξέρουμε την αξία που έχει για όλους μας ο ποιοτικός ύπνος.   Γι’ αυτό και φροντίζουμε και σας προσφέρουμε μόνο τις ποιοτικές προτάσεις στρωμάτων, sommiers, ανωστρωμάτων, μαξιλαριών και όλων όσων μπορούν να σας προσφέρουν αυτό που πραγματικά χρειάζεστε.  Αναπαυτικό και ορθοπεδικά σωστό ύπνο με… όνειρα γλυκά στην πιο ζεστή αγκαλιά!

Στρώματα με ανεξάρτητο ελατήριο, latex και Memory foam-Visco Elastic πρέπει να πατούν σε πυκνό υπόστρωμα (έως 3 εκ. max απόστασης ξύλο με ξύλο) και ενδείκνυται 2-3 φορές η αλλαγή πόδια – κεφάλι για τα στρώματα μίας όψεως και επιπλέον πάνω – κάτω για τα στρώματα δύο όψεων.

Η εγγύηση των στρωμάτων της Morfeas mattress αφορά την ποιότητα υλικών κατασκευής, καλή στήριξη και συμπεριφορά του στρώματος για την αποφυγή λακουβιάσματος σε μόνιμη κατάσταση ( πέραν του επιτρεπτού ορίου 2cm ανά σημείο εφόσον το στρώμα πατάει σε σωστό πυκνό υπόστρωμα).  Η εγγύηση δεν περιλαμβάνει το ύφασμα του στρώματος.

Ποιά είναι η διάρκεια ισχύος της εγγύησης?

Η εγγύηση για τα στρώματα ισχύει από την ημερομηνία αγοράς και καταλαμβάνει την ελληνική επικράτεια.

Με την προϋπόθεση ότι το στρώμα πατάει σε πυκνό υπόστρωμα ( max. έως 3κ απόσταση από ξύλο σε ξύλο) ,ακολουθούνται σωστά οι οδηγίες φροντίδας και ότι η χρήση τους είναι οικιακή.   Για λόγους εξακρίβσης της ημερομηνίας αγοράς είναι απαραίτητο να κρατήσετε την αυθεντική απόδειξη αγοράς που αποτελεί τη μοναδική απόδειξη της ημερομηνίας που αγοράστηκε.

Τι καλύπτει η εγγύηση?

Η εγγύηση καλύπτει ελαττωματικά υλικά ή ελαττωματική κατασκευή στα στρώματα, τις βάσεις στρωμάτων, όπως αναφέρεται πιο πάνω, από την ημερομηνία αγοράς.  Αυτή η εγγύηση ισχύει για οικιακή χρήση μόνο.

Συγκεκριμένα :

Ελατήρια των στρωμάτων ελατηρίων

Αφρός που χρησιμοποιείται στα στρώματα

Πυρήνας latex των στρωμάτων latex.

Τι θα κάνει η Morfeas mattress για να διορθώσει το πρόβλημα?

Η Morfeas mattress αρχικά θα εξετάσει αν το προϊόν καλύπτεται από την εγγύηση.  Εφόσον διαπιστωθεί η ελαττωματικότητα του προϊόντος ή εξαρτήματος αυτού, θα εξασφαλίσει τη διόρθωση ή επισκευή του προβλήματος.  Εφόσον κριθεί απαραίτητο θα προβεί σε αλλαγή του ελαττωματικού τμήματος.  Σε περίπτωση που το προϊόν δεν ανήκει πλέον στη σειρά προϊόντων και χρίζει αντικατάστασης και όχι επιδιόρθωσης, η εταιρεία θα φροντίσει να το αντικαταστήσει με άλλο παρόμοιο.

Τι δεν καλύπτει η εγγύηση?

Η εγγύηση δεν καλύπτει φθορές που προέρχονται από κακή χρήση ή αποθήκευση, δίπλωμα-τσάκισμα στρωμάτων με ελατήρια, αλλοίωση – σκέβρωμα υποστρώματος

( σομιέ, τάβλες, ανατομικές τάβλες, ενιαίες τάβλες κλπ), χοροπήδημα παιδιών, σιδέρωμα, βρεξιμο ή κάθε άλλου είδους ατυχήματα.

Η εγγύηση δεν καλύπτει τη φυσιολογική φθορά, προϊόντα που έχουν τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο ή σε υγρό περιβάλλον ή οποιαδήποτε χρήση πλην της οικιακής.  Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να απευθύνεστε στο κατάστημα από όπου αγοράστηκε το προϊόν.

Η εγγύηση αφορά επιδιόρθωση ή αλλαγή στρώματος που είναι μέσα στα χρόνια της εγγύησης και τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.

Όλα τα καινούρια υλικά έχουν την δική τους ιδιαίτερη μυρωδιά, η οποία σταδιακά εξαφανίζεται.  Γι’ αυτό σας συνιστούμε να αερίζετε και να σκουπίζετε με ηλεκτρική σκούπα το στρώμα, ώστε να βοηθήσετε να εξαλειφθεί η τυχόν μυρωδιά.